Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En avslutning i akvarell för Galleri Wission

Det har blivit dags för säsongsavslutning på Galleri Wission i Surahammar och årets sista utställare är Västeråskonstnären Jonas Karlsson Rahme.

Anmäl text- och faktafel

Det har gått drygt ett år sedan Jonas Karlsson Rahme ställde ut på Galleri Wission senast. Men nu är han tillbaka – som säsongsavslutare.

På lördag, den 13 oktober, med start kl 13 hålls vernissage. Jonas Karlsson Rahme visar framför allt akvarellmålningar men även några i akryl den här gången. Utställningen pågår även på söndagen den 14 oktober och helgen efter det.

Jonas har varit en flitig tecknare sedan han var fem år men med åren har det blivit mest akvarellmålning. Han har gått flera olika kurser men även hållit några målarkurser själv. Här kan du läsa ett närmare porträtt av konstnären från förra året, signerat VLT:s familjeredaktör Lotta Janson.