Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En kundvagn längtar hem till ”stallet”

I slutet av september kom ett av mina barn hem med en kundvagn från Willys som hon hittat i skogen bakom vårt hus på Skiljebo. Inga fel på den, i prima skick.

Annons

Jag ringde Willys i tron att de skulle bli glada över att vi hittat vagnen och genast skulle komma och hämta den, men reaktionen var inte riktigt som jag väntat mig.

– Kan du komma in med den till oss? Vi har ingen möjlighet att hämta den just nu, sa de.

Jag förklarade att vagnen var så stor att jag inte fick in den i bilen och då lovade de att komma och hämta den senare.

Tre veckor senare var vi på Willys och handlade, vagnen stod fortfarande kvar hemma så vi påminde en av medarbetarna på Willys om vagnen.

I början av november stod vagnen fortfarande kvar och vi påminde om den på nytt när vi var på Willys och handlade och fick ett nytt löfte om att vagnen skulle hämtas inom kort.

I slutet av november börjar jag bli riktigt irriterad över att kundvagnen fortfarande stod kvar så jag ringde Willys igen och fick tala med chefen.

– Vad bra att du ringer igen, vi har tappat bort lappen med adressen.

Jag ber chefen att hämta vagnen inom en vecka och säger att jag annars tar fram vinkelkapen och kapar ner den i småbitar och slänger den. Willys lovar att hämta vagnen.

I mitten av december står vagnen fortfarande kvar och jag ringer återigen Willys. Det är ju en prima vagn så jag har inte samvete att ta fram vinkelkapen.

Återigen pratar jag med chefen, påminner om löftet jag fick tre veckor innan om att hämta vagnen och passar på att fråga om det inte känns pinsamt att den fortfarande står kvar.

Han tycker att det är pinsamt och jag får ett nytt löfte om att vagnen ska hämtas, denna gång utan tidsgräns, ”eftersom det var svårt att hålla den typen av löften” och det hade han ju rätt i, för nu, den 14 april, efter sju månader står den fortfarande kvar ...

Åke Paulsson

PS. Är du Ica-, Coop-, Lidl- eller Hemköpshandlare och behöver en bättre begagnad kundvagn så är du välkommen att hämta vagnen. VLT har telefonnummer och adress till mig.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare