Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En vinnande ishäst i trädgården

Anna Åkerberg fotograferar ofta och gärna. I söndags var hon ute i trädgården med kameran för att ta några bilder. En av bilderna skickade hon in till veckans bild och vann.

Men det var först när hon senare tittade på bilden hon såg att motivet liknade en häst. Anna har tidigare haft egna hästar, men ingen ishäst som hon nu hittade på en istapp i trädgården.

Förr var det hästarna hon mest fotograferade, sedan blev det barnen. Men en och annan bild i trädgården blir det också. Fotograferandet är för tillfället hennes största hobby.

- Jag gillar att fota med makro och is och snö är tacksamt och ger plats för fantasin, säger Anna, som är glad för veckans vinst.

Anna Åkerberg leder en fotoklubb som träffas en gång i månaden. Tillsammans tittar de på månadens bilder där varje deltagare tar ungefär tio bilder på ett bestämt tema. Sedan pratar de om bilderna och ger tips.

- Man blir aldrig fullärd, säger Anna Åkerberg.

Rose-Marie Eriksson