Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En vinnarbild med fokus på målet

Resor och golf ligger Katsuko Nishiwaki, Västerås, varmt om hjärtat.

Katsuko Nishiwaki kom till Sverige för 40 år sedan. Hon träffade hennes man när han arbetade för Asea i Tokyo. Katsuko arbetade då på Amerikanska ambassaden.

Senare studerade hon i Paris och det var i Paris de förlovade sig. Bröllopet stod i Nagoya, då Katsuko är från området där.

Paret fick två söner och det är ena sonens barn som Katsuko fångade på bild när de roade sig under en resa familjerna gjorde till Alcudia, Mallorca.

Katsuko och maken reser gärna och helst till platser som bjuder på kultur, god mat och värme. Frankrike och Italien är länder de mer än gärna besöker. Men resor till olika platser i Japan blir det naturligtvis också.

Paret är pensionärer, men Katsuko arbetar en del med turism och har ett eget företag där hon presenterar golfbanor, hotell och annat för japaner som vill besöka Sverige för att spela golf.

– Hela min familj spelar golf, säger Katsuko.

I sin ungdom spelade hon även mycket tennis. Katsuko Nishiwaki tycker mycket bra om Sverige, men tycker inte alltid om vädret här.