Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eva är hemma på scenen

Det var ingen svårmodig Eva Dahlgren som mötte publiken på Västerås Konserthus under fredagskvällen utan i stället en lycklig, öppen och humoristisk medmänniska som stundtals bjöd på skön suggestiv rock.

Turnén Eva Dahlgren live 23 sånger bjöd under fredagskvällens stopp i Västerås från första stund på en öppen och ärlig Eva som blev ledigare och kom närmare för varje låt.

– Det är fantastiskt att vara här igen, säger hon om att stå på scen igen och det märks.

Musikhöjdpunkter är det överraskande och återkommande suggestiva rockgunget som i Novemberregn där en aggressiv Evas budskap slungas ut i publiken. Kärleksnerven och nakenheten i Snö tillägnad hennes ”enda kärlek”. Kom och håll om mig serveras med en monoton klubbfeeling och man önskar att man inte satt i en bekväm stol utan stod längst framme vid scenen för att dela gunget som hon märkbart njuter av och diggar med hela kroppen.