Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Extra kramgoa höstbär på Björnön

Frida Aroseus, Västerås, och sonen Sam träffade Nina och hennes son Loke när de var på öppna förskolan i Västerås. Nu är alla fyra kompisar.

Veckans bild. När hösten kom åkte Frida och Nina med sönerna Sam och Loke till Björnön för att ta några höstbilder.

Med den röda och den blå mössan såg pojkarna ut som bär i skogen.

– Vi placerade ut pojkarna på marken och tog några bilder på dem, säger Frida Aroseus.

Nina tyckte att Frida skulle skicka in en av bilderna till Veckans bild. Frida har aldrig tidigare gjort det men gjorde som Nina föreslog. Förvånad och glad låter Frida när Vlt ringer och berättar att hon tog hem segern denna vecka. Hon berättar för Nina och Loke som är på besök just då.

Sonen Sam 10 månader, vill också prata i telefonen. Han brukar göra det med sin mormor när hon ringer och då har han ofta en del att berätta.

– Sam pratar mycket, han är liten på jorden men stor i orden, säger Frida och skrattar, mest säger han pappa, tillägger hon.

Frida berättar att vinnarbilden är en av en serie hon tog på pojkarna. Mot slutet visar bilderna att Loke är på väg att krama om sin kompis Sam.

– Loke tycker om att kramas, säger Frida.

Fotointresset är inte så stort hos Frida. Men hon säger att det har blivit många barnbilder på senare tid.

En av bilderna är veckans vinnare och vi skickar tre trisslotter och hoppas på vinst.