Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fel att skylla ungdomars stress på ungdomarna

Svar till insändare om att ungdomar borde stänga av mobilen och sluta klaga på stress.

Vilken briljant och nytänkande idé, att vi helt enkelt ska stänga av mobilen! Att vi inte tänkt på det tidigare!

Nä. Förstår inte riktigt ditt syfte med att svara så argt på en insändare från en ung människa som faktiskt verkar bry sig om att lösa problemet med energidryck. Att låta barn skylla sig själva för att de inte "stänger av mobiltelefonerna och går och lägger sig" är oansvarigt av den äldre generationen. Vi lever som ni uppfostrar oss, och vi lever i ett nytt samhälle där gamla lösningar inte hjälper oss.

För övrigt tycker jag att det är otrevligt av dig att kommentera den stress ungdomar känner idag som om det är vårt fel. Tro mig, om jag kunde skulle jag välja att inte vara stressad. Jag upplever ofta att de ungdomar som är mest stressade idag är de som studerar mest, och de som mest bryr sig om att lösa problem som skapats av tidigare generationer, till exempel miljöförstöring. Det finns mycket att klaga på här i världen, men barn och ungdomar går inte att skylla på.

Sämre morgonhumör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare