Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se Guns fräcka knep för att få träffa Mikael Persbrandt: "Har velat ta en selfie med honom i 10 års tid"

Se hur affärsbiträdet Gun, 52, försöker locka idolen till Hemköp i Köping. – Det är lite pinsamt, säger hon.

Annons

Det kan knappast ha undgått någon, men som en följd av inspelningen av Filip och Fredriks filmatisering av boken Tårtgeneralen så är det kändistätt i Köping. Då passar Gun, anställd på Hemköp, på att försöka träffa skådisen Mikael Persbrandt. Ett möte hon har längtat efter.

– Jag har alltid velat träffa honom, och har velat ta en selfie med honom i 10 års tid. Han är en grym skådis. Han berör verkligen. Jag har sett så många filmer med honom, gått på flera teatrar, men jag har aldrig lyckats möta honom.

Så nu tar hon chansen. Hon har ställt upp en skylt utanför affären. En skylt med ett erbjudande hon hoppas att Persbrandt, eller Hasse P, inte kan motstå. Till och med klockan 15 under onsdagen kan han gå in på Hemköp och få en stock snus till halva priset. Dock så gäller erbjudandet endast om han handlar av Gunsan i post och spelkassan.

– Jag hoppas verkligen att han nappar, och att han kommer in antingen i dag eller i morgon. Det kommer ut en ny skylt imorgon eftersom att jag slutar vid 12 då.

Gun, 52, ligger bakom

Mer läsning

Annons