Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fokus viktigt mot Örebro

Rönnby Tigers mot Örebro. En på förhand kanske given match då Örebro för närvarande ligger sist i damernas elitserie i innebandy.

– De har inte vunnit så mycket den senaste tiden och vi vann ganska enkelt mot dem förra gången, säger Rönnbys poängmaskin Malin Wikström – som ändå höjer ett varningens finger inför kvällens hemmamatch.

– Det viktiga är att inte bara ställa ut skorna. Har man en dålig inställning mot bottenlagen kan man åka på torsk.

Rönnby premiärspelade sitt nya spelsystem mot Karlstad i helgen. Då blev det en övertygande seger med 7–2. I kväll fortsätter Rönnby att spela med en släpande topp.

– Det nya systemet har fungerat bra. Det är roligt att spela det och det kändes som vi behövde något nytt, säger Wikström.

Rönnby har presterat något svagare efter juluppehållet, så Örebromatchen bör tas på allvar.

– Vi förlorade viktiga poäng mot Endre och tappade lite i serien. Men nu har vi samma spelsystem som när vi vann SM-guld och då var vi ruggigt effektiva i våra kontringar. Det vill vi få tillbaka, säger Wikström.