Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

FÖRLÄNGER MED BENFICA

Champios League-klara Benfica satsar på Victor Nilsson Lindelöf. Västeråssonen har precis skrivit på ett nytt kontrakt - över fem år.- Det är en dröm att skriva ett sådant här avtal, säger "Vigge" till fotbollskanalen.se.

Det har ryktats om Malmö FF, det har diskuterats huruvida speltid i Benfica B är rätt för honom - men nu kommer officiella besked.

Portugisiska storklubben Benfica tror på sin unge svensk.

Victor Nilsson Lindelöf förlänger kontraktet. Och det nya avtalet skrivs över fem år.

- Det är ett bra femårskontrakt och det betyder att klubben tror på mig. Jag har varit här i tre år och har tagit mig från b-laget och upp i a-laget. Prio ett har hela tiden varit att stanna. Får man chansen som jag har fått nu så tar man den. Om man går som ung är det inte många som tar sig upp så här, säger Vigge till fotbollskanalen.se.

Västeråssonen slog sig in i VSK Fotboll redan som 16-åring.

Sedan gjorde han en snudd på overklig flytt. Från svenska tredjeligan, division 1 norra, till Benfica.

Nu hör han permanent till A-truppen i storklubben som precis vunnit ligan för andra året i rad och kvalificerat sig för spel i Champions League.

- Det är stort för mig. Nu när det här är klart så siktar jag stenhårt på att ta en ordinarie plats i laget, säger den 20-årige mittbacken.