Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlust för BK30

BK30 åkte på säsongens andra raka förlust.
Kvarnsveden vann lördagens möte med 2-0.
- Vi kom inte upp i en godkänd nivå,säger tränaren Jörgen Nyberg.

Annons

Efter 4-0-segern i premiären mot Enskede har BK30 haft det tungt. Förra helgen blev det förlust med 0-2 borta mot Piteå och mot Borlängelaget Kvarnsveden blev det förlust med samma siffror - även det på bortaplan.

- Det känns lite tungt nu. Vi kom aldrig igång och våra motståndare hade mycket bättre inställning. Vi var tvåa på nästan alla bollar, säger Jörgen Nyberg.

Kvarnsveden tog ledningen i den 23:e minuten. Ett något oturligt mål enligt BK30-tränaren.

- Våra mittbackar gick bort sig. Det blev en konstig bollstuds och bollen gick över våra backar. Vi missade totalt där. Ett tungt baklängesmål, säger Nyberg.

Tio minuter in på den andra halvleken ökade hemmalaget på till 2-0.

- Det kändes som att vi aldrig kom in i matchen. Vi skapade lite chanser i slutet men var väl aldrig nära. Nu är det bara att ta nya tag.

Hur ser du på säsongsinledningen?

- Den är väl ganska väntad. Fast jag tycker att vi borde kunnat tagit poäng mot Kvarnsveden. Sedan har så klart alla skador stört oss en hel del.

Dessutom missar viktiga forwarden Amanda Wegerman nästa match mot Sundsvall.

- Hon ska på skolresa. Det är ett tungt avbräck för oss.