Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förre VSK-profilen om nya jobbet – och passningen till Zlatan: "Finns en roll sparad"

Förre Västerås SK-profilen Daniel Majstorovic, 40, tar över som sportchef i Brommapojkarna och återförenas med vännen Olof Mellberg.
Under torsdagens pressträff handlade flera av frågorna om när kompisen Zlatan Ibrahimovic ansluter till laget.
– Någonstans har vi den rollen sparad, skrattar "Maestro".

Under torsdagen presenterades förre VSK- och landslagsbacken Daniel Majstorovic som ny sportchef i Superettanklubben Brommapojkarna.

Han ansluter från grekiska storklubben AEK Aten, och återförenas nu med nära vännen tillika BP-tränaren Olof Mellberg.

– Jag är självklart väldigt glad och tacksam över att vara tillbaka i Sverige. Jag är ännu gladare att vara tillbaka i BP där jag en gång började min resa, säger 40-åringen, som representerade klubben mellan 1996 och 1997.

"Maestro", som spelade i Västerås från 1998 till 2000, säger att vänskapen med Mellberg inte påverkade hans beslut.

Under pressträffen fick han flera frågor om en annan god vän.

Superstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

Majstorovic skrattade bort frågorna om när Sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna ska ansluta till Brommapojkarna.

– Haha. Jag visste att den frågan skulle komma. Vi får nog vänta länge i så fall, men man vet aldrig, säger Majstorovic enligt SportExpressen.

SportExpressen: Har du en roll sparad till Zlatan om han skulle bli sugen?

– Haha, ja någonstans har vi den rollen sparad. Vi pratar kontinuerligt så det klart att det dykt upp situationer då vi diskuterat detta, men inte ingående, säger Majstorovic.