Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försvunna kvinnan fortfarande saknad

Den mycket dementa kvinnan i 80-årsålder som i går eftermiddag försvann från sin bostad på Bangatan på Gideonsberg är fortfarande saknad. Sökandet har pågått sedan i går kväll.

Polisen har under natten använt större delen av sina resurser till att eftersöka kvinnan. Det innebär 10-15 patruller från hela länet. Sökandet har koncentrerats till en radie av 500 meter från hennes bostad på Bangatan.

- Det är ett mangrant arbete med alla portuppgångar och ställen som finns att leta på, säger Jimmy Lindvall, befäl vid Västmanlandspolisens länskommunikationscentral.

Det var någon gång mellan klockan 12-14 i går som kvinnan försvann. Men exakt var och hur är fortfarande oklart.

Hon är cirka 160 cm lång, ha grått hår och går lite framåtlutad. Det är oklart hur hon var klädd i samband med försvinnandet.

- Natten har inte varit jättekall, men å andra sidan är det heller ingen sommarvärme, säger Jimmy Lindvall.

Sökandet fortgår under morgonen och förmiddagen.

Missing People deltar än så länge inte i sökandet.

Uppgifter om eventuella observationer tas tacksamt emot av polisen i Västmanland på telefonnummer 11414. Om kvinnan skulle hittas i ett akut läge så larma SOS på telefonnummer 112.