Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fosshaug i Fångarna på fortet

”Jag var på fel ställe”, konstaterar Västerås bandyprofil Pelle Fosshaug om sin medverkan i tv-klassikern.

– Jag är dålig i vatten, gillar inte höjder, spindlar och ormar. Och sedan har jag dålig balans och får lätt yrsel. Så det är klart man kan säga att jag var på helt fel ställe, säger bandyprofilen och västeråsaren Pelle Fosshaug om sin tid på Fångarna på Fortet.

I morgon onsdag  på tv 4 visas avsnittet då han är med och tävlar på fortet.

– Det var kul att få komma ner till Frankrike och träffa folket men som vanligt när det är tv är det mest en massa väntande.

Hur gick det för dig då?– Ja, man får ju se hur det ser ut på tv. Men det är inte så lätt som man tror när man väl står där.

Pelle Fosshaug tävlar i laget Manliga mästare som också består av Torgny Mogren, Thomas Wassberg och Henrik Dagård. De möter lag Kvinnliga mästare med: Kim Martin, Emma Igelström, Anette Norberg och Anna-Carin Olofsson Zidek.

Det första avsnittet av Fångarna på fortet visas i kväll. Då tävlar Let's dance-laget som består av Tina Thörner, Malin Johansson, Isabel Edvardsson och Annika Sjöö mot Melodifestival-laget som består av Rikard Olsson, Sebastian Karlsson, Linda Pritchard och Anders Fernette.