Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gieseckes hyllning till antagonisen

Syrianska vann derbyt med 2-1. Då hyllar dess tränare Skiljebo och anfallaren Karwan Safari.
- Han är outstanding, säger Fredrik Giesecke.

Annons
Karwan Safari.

Efter att Syrianska gjort 2-0 i den 33:e minuten tog Skiljebo över, men kom trots Patrik Dandanells reducering inte närmare än en uddamålsförlust.

- Det som är det bästa är att vi vinner. Jag tycker att vi gör 30-40 minuter helt okej i första halvlek. Rättvist att vi leder i halvtid, säger "Gisan" och fortsätter:

- Men sen i andra halvlek är det Skiljebo över hela banan. Jag ska inte säga att de kör över oss, men vi går inte att känna igen. Vi blir krampaktiga och oroliga. Men man måste respektera att man har en motståndare. Och i dag spelade Skiljebo i andra halvlek som ett av seriens bästa lag. Det måste jag tillstå. De var riktigt bra. Tunga att möta, starka, även om det är en enkel fotboll. Men de gör det för jäkla bra, så en eloge till Skiljebos andra halvlek. Det var grymt att se.

Syrianskas tränare var förstås nöjd över att hans anfallare Patrick Wallén gjorde två mål.

- Han är inte för mig riktig fulltränad än. Men se hur viktig han är. Han hade något läge till. Han kommer bara bli viktigare och viktigare för oss.

Syrianska tappade när Temesgen Berhane utgick skadad (läs mer i morgondagens tidning) och Giesecke tycker hela laget gick ner sig.

- Jag är inte van att se oss så destruktiva och inte våga. Vi "tjongade" utan att titta. Det Skiljebo ändå gjorde bra var att de slog sina långbollar med kvalitet. Det är bara ge en eloge. Det är egentligen Skiljebos förtjänst. De gör oss dåliga.

Mer läsning

Annons