Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Juventus raket sprang ifrån Sala

Mittenmöte i division 3. Då frälste fartraketen Blaise Sindjui Letina Juventus med en dubbel.
- Han är i storform, säger managern Franco Pertunaj efter 2-0-segern.

Annons
Blaise Sindjui Letina.

Juventus och Sala har startat division 3 godkänt - och gjorde upp i ett mittenmöte på Råby IP.

Där var västeråslaget starkare än västmanlandsrivalen.

Blaise Sindjui Letinas två mål avgjorde.

- Det känns okej, bra att vi vinner och håller nollan andra matchen i rad och gör två mål. Det är en godkänt insats - och en bra fotbollsmatch med högt tempo, säger Pertunaj.

Sindjui LetinaS 1-0-mål kom i första halvlek. Forwarden fick bollen på högerkanten, skar in och sköt ett mycket fint vänsterskott bakom förre VSK-målvakten Adrian Forsgren.

2-0 kom med bara fem minuter kvar. Inbytte stjärnanfallaren Mohamed Buya spelade fram - och en helt ensam Forsgren var chanslös på Sindjui Letinas bredsida.

- Blaise är man of the match, han är i hysterisk form och gör mål nästan varje match. Det är jättebra att ha både honom och Buya.

Varför startade Buya på bänken?

- Han har haft lite känningar, han får mycket smällar på fötterna. Det är så med stora spelare, de andra lagen går in hårt mot dem och alla vet ju vem Buya är. Vi körde honom en halvlek i dag och det räckte, han gjorde en assist och hade en nick i ribban.

Juventus har uppträtt mer stabilt i år än förra säsongen. En stor del av förklaringen:

- Med den backlinjen vi har nu med Suleyman Aslan och Rigest Hysko och sedan Sivan Assad i mål bakom dem så ska vi vara starka bakåt. Vi är starka där, säger Franco Pertunaj vars Juventus är femma efter åtta omgångar.

Mer läsning

Annons