Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

KLART: Sporten sänder VSK:s träningsmatch mot Hammarby: "Viktigt att fokusera på de största matcherna"

Här kommer ett nytt, roligt besked för alla fotbollsälskare:
Sporten livesänder träningsmatchen mellan VSK Fotboll och Hammarby på onsdag.

Annons

På onsdagseftermiddagen vankas det storklubbsbesök på Solid Park Arena, när Hammarby kommer till Västerås för träningsmatch mot VSK Fotboll.

Sporten finns givetvis på plats på arenan – och nu står det även klart att vi kommer att livesända även den här träningsmatchen för VSK Fotboll.

– Det är viktigt för Mittmedia Sport att hårdbevaka och fokusera på de största matcherna under försäsongen och det här är en sådan, säger Carl Juborg, nyhetschef sport.

VSK har inlett säsongen med en seger, två kryss och en förlust, och man kommer närmast från en stark bortamatch mot Brage som slutade 3–3. För Hammarby har de senaste veckorna handlat om Svenska cupen, där både Bajen och allsvenska kollegan Elfsborg fick se sig slagna av Gais som tog gruppsegern och en plats i kvartsfinalen.

En extra krydda till matchen ur ett Västeråsperspektiv är att Marcus Degerlund, fotbollsfostrad i VIK och VSK, spelar i Hammarby. Degerlund har fått stort förtroende i Hammarby sedan han flyttades upp till A-truppen inför förra säsongen, och har bland annat spelat från start i samtliga tre matcher i cupen.

Sändningen börjar klockan 16.00 på onsdag. Du som inte är pluskund i Mittmedia kan köpa matchen mellan Västerås SK-Hammarby IF som pay-per-view för 99 kronor.

Mer läsning

Annons