Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljevar förlänger med VSK

Nyckelspelaren förlänger en säsong till med klubben.

Annons

Som VLT tidigare uppgett har VSK-mittfältaren Boris Ljevar suttit i förhandlingar om att förlänga sitt kontrakt med VSK Fotboll. På fredagen blev det klart att förra säsongens främste målskytt (sex mål) stannar en säsong till.

-Det känns jättebra faktiskt. Skönt att det är klart, så jag kan börja fokusera på det här nu, säger han till klubbens hemsida.

Efter samtal med tränaren Ramin Kiani fick Ljevar de svaren han ville ha och säger att valet då inte längre var särskilt svårt.

-Framför allt känns det som att ledarstaben och den medicinska delen är väldigt proffsig. Det ser jättebra ut med en ny sjukgymnast (Viktor Nordvall) som är på plats varje träning och match. Dessutom har ”Rama” (Fredrik Rahmström, tränare) kommit in, Göran (Svensson, målvaktstränare) är kvar och sedan har vi Ramin också. Det är en stark besättning vi har där, som gör att vi kan utvecklas framöver, säger han.

Tränaren Ramin Kiani är nöjd med att få behålla Ljevar.

-Han slår sällan bort en passning och är en spelmotor för oss. Boris kan ju bestämma tempot i vårt anfallsspel, uppträda längre ner i speluppbyggnaden och inta smarta positioner högre upp i banan. Dessutom visade han sig vara en säker exekutor från straffpunkten och stod för väldigt många av våra fasta situationer, säger han till hemsidan.

Mer läsning

Annons