Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyckelspelare förlänger med VSK

Daniel Svensson väljer att stanna i Grönvitt.

Annons

VSK Fotboll har redan gjort några värvningar som presterat direkt. Nu är även processen med kontraktförlängningar med de gamla spelarna på gång på allvar. För ett par veckor sedan förlängde klubben kontrakten med bröderna Joakim och Jonathan Häll och i går kväll blev det klart att målvakten Daniel Svensson också blir kvar i klubben.

– Det är tack vare den här nya satsningen. Nu finns det en strävan i och kring hela föreningen. Det är på uppgång från förra året när det var som värst, till i år när vi dels har fått en professionell ledarstab och det känns som att vi är på gång organisatoriskt. Jag vill vara med på den vägen, säger Svensson till klubbens hemsida.

Huvudtränaren Ramin Kiani:

– ”Danne” är topp fem i serien, men det är inte bara fotbollsspelaren Daniel Svensson som vi vill ha hos oss; det är människan Daniel Svensson. Vi lägger stor vikt vid hans personliga egenskaper.

Svensson har jobbat hårt med att förbättra sitt luftspel under vintern. Ramin Kiani ser en tydlig utveckling.

– Han vill bli bättre varje dag, vilket gör att hans omgivning hela tiden måste vara på tårna, ta i och jobba hårt, säger han till hemsidan.

Mer läsning

Annons