Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skiljebo kan hänga på täten

Mittenmöte mot Aspudden.Då siktar Skiljebotränaren Hans ”Hansken” Johansson uppåt.– Vinner vi är vi ifatt Syrianska, säger han.

Annons
SSK-tränarna Johan Svensson och Hans

SSK har verkligen blandat och gett i division 2 norra Svealand hittills. När laget vunnit har de oftast öst in mål, senast 5–4 borta mot Strömsberg. Men mot de fyra topplagen har SSK inte räckt till.

– Vi måste bort från att släppa in onödiga mål. Mot de sämre lagen kan vi spela ostrukturerat och vinna ändå på att vi har bättre teknik och fart. Mot de bästa lagen måste vi försvara oss tillsammans och hålla oss till vårt spel, gör vi inte det får vi stryk, säger Hansken.

SSK och Stockholmslaget Aspudden har samma poäng (sjua och åtta i tabellen) inför dagens möte på Hamre IP. Vinner Skiljebo är laget bara en poäng efter Syrianska som är fyra i tabellen.

– Vi har som målsättning att bli femma, sexa. Men kan vi hänga på topplagen blir allting så mycket roligare än att ligga i botten och må dåligt av det eller i mitten och inte ha något att spela för. Vinner vi är vi bara en poäng efter Syrianska och kanske ska vi ändra målsättningen till att bli bättre än dem. För då vet vi att vi blir ett topplag.

Mittbacken August Bergman är tillbaka efter avstängning. Försvarskollegan Matteus Ariaza-Hult var med senast mot Strömsberg efter sin långa skadefrånvaro (höftoperation) och Philip Lannebris är enligt Hansken kvitt sina vadproblem från förra omgången.

Frågetecken för Patrik Dandanell, som haft ont i hela kroppen. Oklart vad det rör sig om.

Mer läsning

Annons