Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skyttekungen trivs i Skiljebo

13 mål, 10 assist och skytteligaledare efter vårsäsongen. Men Karwan Safari är lugn inför sommarfönstret.- Jag trivs i Skiljebo och tror att klubben trivs med mig, säger anfallaren.

Annons

Han har fått vara skadefri och övertygad hela våren.

Karwan Safari har hyllats av flera motståndartränare och spelat en stor roll i Skiljebos jakt på topplagen i division 2.

Totalt har anfallaren registrerat 23 poäng fördelat på 13 mål och 10 assist på 15 omgångar. Det går inte att undvika frågan...

Vad händer i sommar?

- För mig är det semester som gäller nu och inget annat. Vill en klubb ta kontakt får de ringa Skiljebo.

Har du hört något ännu?

- Om det finns någon kontakt är det med Skiljebo, jag vet ingenting och är ju under kontrakt. Får klubben ett samtal och vill sälja mig så får de förstås gärna göra det, jag vill ju spela så högt upp som möjligt.

22-årige Karwan Safari har länge värderats som en supertalang. Nu har han fått sitt genombrott på seniornivå och är spelaren som leder sitt lag offensivt.

Hur skönt har det varit att få bevisa vad du kan den här våren?

- Det känns riktigt bra. Jag har gjort 16 mål på mina 16 senaste matcher i Skiljebo och då är jag ändå en spelare som hellre spelar fram. Men jag har förstått att det är bra för laget om jag bidrar med mål också, haha.

- Det kändes bra förra hösten också men det blev inte en full säsong eftersom jag var skadad på den våren. Nu har jag fått vara skadefri och gjort en bra säsong och känner mig i bra form.

Safari hyllar sitt Skiljebo och deklararer att han trivs bra i klubben.

- Jag har fått en roll som passar mig riktigt bra, hela laget förstår att jag hellre vill ha bollen på fötterna än i luften. Jag trivs i Skiljebo och tror att klubben och spelarna trivs med mig också, haha.

- Jag har bra stöd från våra tränare och har kört extraträningar med både Hansken (Johansson) och Johan (Svensson), sen har vi fått in Peter Larsson som gjort det bra med avslutsövningar vilket också hjälpt. Det är klockrent att vara här.

Mer läsning