Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VSK-bossen: "Tåget har börjat rulla"

Han var missnöjd med spelet - men gladare över resultatet. VSK Fotboll står med två raka segrar.
- Tåget har börjat rulla, säger tränaren Ramin Kiani efter 2-1-segern borta mot BK Forward.

Annons

VSK-tränaren upplevde ett annat scenario än i många av norrettans inledande omgångar.

Då spelade Grönvitt bra fotboll - men fick inte med sig resultat.

På Trängens IP skapade Forward mer, men VSK tog tre poäng.

- Det känns underbart på alla sätt och vis. Framför allt med tanke på att spelet var långtifrån den nivå som vi är vana att se laget prestera. Därför är det extra skönt att vi tar med oss tre poäng hem, säger Ramin Kiani.

Nöjd med spelarnas krigarhjärta, va?

- Inte första 25-30 minuterna, då var vi bolltittare och stod och väntade på att någon annan skulle göra det. Vi fick en fribiljett in i matchen där Grönvall nickar in ett inlägg till 1-1, som vi äntligen kom runt och slog in.

Kiani fortsätter:

- Andra halvlek är böljande fram och tillbaka. De har lika många chanser att avgöra som vi har, men vi krigar och krigar. Genom att kämpa går man långt. Det är inte många gånger man åker hit och hämtar tre poäng.

Nu tog ni andra raka och lyfter ovanför nedflyttningsstrecket?

- Tåget har börjat rulla. Det är vi glada för, samtidigt som vi ska vara ödmjuka när vi kommer tillbaka till jobbet på måndag. Vi ska förstå att det är hårt jobb som krävs.

VSK-tränaren tvingades också till flera ändringar i laget. Först gick Jonathan Häll av skadad efter 23 minuter - sen klev mittbacken Damir Foric av för att skydda sin hälsena efter 74 minuter.

Första beskeden är att Hälls skada handlar om framsida lår. Foric lämnar dock lugnande besked och säger att det inte är någon fara för nästa omgång.

Mer läsning

Annons