Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Från telefonsamtal till färdigbehandlad på 40 minuter blankt

Torsdagen den 4 oktober kontaktade jag Herrgärdets vårdcentral för tidsbokning genom sjuksköterska som skulle ringa upp. Kl 10.15 blev jag uppringd och fick möjlighet att komma omgående.

Eftersom jag befann mig i närheten åkte jag till Herrgärdets vårdcentral och anmälde mig i receptionen. Jag fick direkt träffa en sjuksköterska som undersökte mig och därefter blev jag också undersökt av en läkare som fanns på jourmottagningen. Läkaren konstaterade att jag behövde medicin för min åkomma vilket han skrev ett recept på direkt och vidarebefordrade till apoteket. Jag var därefter klar att lämna vårdcentralen.

Eftersom jag tyckte att jag hade fått en otroligt snabb och bra behandling tittade jag på klockan som då var 10.50. Från att jag kontaktades tills jag var färdigbehandlad hade det gått 40 minuter.

Jag är mycket imponerad av handhavandet av mitt ärende och vill tacka personalen på Herrgärdets vårdcentral.

Åke P

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare