Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Franco Bergman hyllar VSK bandy

VSK vann stormatchen mot Hammarby - och det framför ögonen på förbundskapten Franco Bergman.

Under onsdagskvällens match i elitserien mellan VSK bandy och Hammarby kunde den uppmärksamme se ett bekant ansikte på läktaren - förbundskapten Franco Bergman.

-Jag åker fortfarande omkring och tittar på spelare och matcher. Visste känns det som att man kan ta det lite lugnare nu men samtidigt kommer det nya säsonger och nya tider, säger han.

Efter matchen, som VSK vann med 5-1, var han besviken på Hammarby, där flera av hans VM-spelare spelar.

-Jag hade väntat mig betydligt mer av Hammarby eftersom nu har de ju fått tillbaka sina skadade spelare. Det känns som att de har en hel del att tänka på inför slutspelet.

Intrycket av VSK däremot var helt annorlunda.

-Jag är väldigt imponerad av hur VSK spelar, framför allt försvarsmässigt. Alla tre i mittförsvaret gör riktigt bra ifrån sig och imponerade verkligen på mig. Dessutom tycker jag att Tobias Holmberg på mitten gör en väldigt bra match och han är den som driver på lagets spel på ett bra sätt.