Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fullt utvecklad brand på Sjökrogen

Klockan 00.11 kom larmet: Sjökrogen i Lögarängshamnen brinner.

När polis och brandkår kom till platsen var byggnaden redan helt övertänd och det slog ut fem meter höga lågor.

Vad man vet har ingen person kommit till skada.

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mordbrand. Polisen är tacksamma för eventuella iakttagelser i området vid tidpunkten för branden.

Läs mer: TV: Se förödelsen efter branden

Räddningstjänsten har arbetat hela natten med att släcka elden och nu på morgonen pågår fortfarande eftersläckningsarbetet. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. I övrigt har polisen ingenting nytt att rapportera.

Vid 04-tiden kunde räddningstjänsten börja trappa ner, men lämande kvar en styrka på fem man som kommer att lösas av under morgonen.

- Det glöder fortfarande och eftersläckningsarbetet kommer nog att pågå hela dagen, säger Ola Kasmir, inre befäl vid räddningstjänsten.

Sjökrogen består av två träbyggnader. Den västra, där köket är, är totalförstörd och den andra har klarat sig med med mindre skador.

Läs mer: Krögare hotas av vräkning

En stund efter att branden brutit ut, greps tre män i samband med ett inbrott på Sjöhagsvägen. Polisen misstänker inget samband mellan händelserna.