Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Galen start mellan Syrianska-Dalkurd

Tre mål på tio minuter - prestigemötet mellan Syrianska och Dalkurd exploderade från start. Ställningen i halvtid: 1-2.

Matchen sparkade igång i ett högt tempo direkt.

Redan efter tre minuter friställdes Nedim Halilovic i djupled. Den rutinerade forwarden gjorde inget misstag framför Aly Keita utan placerade in 0-1 för Dalkurd.

Syrianska hittade tillbaka in i matchen omgående. Mittfältaren Mattias Bulun kickade in en välslagen frispark som John Junior tryckte in i mål till 1-1.

Efter åtta minuter slog Bulun en hörna perfekt på skallen hos Sebastian Sallanto. Men Syrianskaforwarden prickade ribban - och på den efterföljande omställningen kontrade Dalkurd in 1-2 bakom ett vidöppet Syrianskaförsvar.

23 minuter in i halvleken hade Sallanto en ny kanonchans. Han fintade bort två spelare och kom ren på vänsterkanten, men avslutet med vänsterfoten var misslyckat och gick utanför.

Sju minuter senare - efter en halvtimmes spel - slet sig Mattias Bulun fri på högerkanten. Han avancerade ned till kortlinjen och kunde gett Sallanto eller Bestu Azu öppet mål med en passning snett-in-bak, men valde istället att slå den längsmed mållinjen och där fanns ingen spelare.