Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ge hit fjärrkontrollen - en lyckad föreställning full av dansglädje

I lördags gav Västerås Kulturskola två föreställningar av dansföreställningen Ge hit fjärrkontrollen - en händelserik kväll i tv-soffan.

Inför en sal så gott som fullsatt med anhöriga, vänner och medtagna blomsterbuketter inleddes första akten med dans till vinjettmusiken för Fångarna på fortet. I en soffa till höger om scenen satt nämligen tre tjejer, som zappade mellan tv-kanaler i jakt på det perfekta programmet.

Samtidigt som koreograferad dans framfördes till tv-program som Arkiv X, Bolibompa och Family Guy projicerades passande bilder i stort format bakom deltagarna. Föreställningen, som är drygt två timmar lång delat på två akter, presenterade dansare i väldigt varierande åldrar och stadier i sitt utövande. Den gemensamma nämnaren för samtliga var dock den enorma glädjen för dansen, som tydligt nådde ut till publiken. Det var välförtjänta applåder som haglade över dansarna efter en väl utförd föreställning.

Vad: Ge hit fjärrkontrollen!

Var: Scenen, Carlforsska gymnasiet

När: I lördags