Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gideonsberg krossade av Bollstanäs

Storförlust mot Bollstanäs. Då sågar Gideonsbergs tränare sitt lag:
– Svårt att såga någon när alla var dåliga, säger Hasse Axelsson efter 7-0-förlusten.

GIF kom till spel utan nyckelspelarna Nicole Modin och Lisa Brandberg.

– Vi fick sena återbud där. Det var naturligtvis tufft, säger Axelsson.

Och matchstarten blev också den tuff. I den 16:e minuten kunde Bollstanäs göra 3-0 genom Kimberly Boulos.

– Då hade de sprungit igenom vårt försvar, lobbat vår målvakt och fått en straff. Det är svårt att såga någon när alla var dåliga, säger Axelsson.

Beror storförlusten på missflyt eller räcker ni inte till?– Jag tror inte vi är tillräckligt bra. Vi är nog inte riktigt mogna för den här serien. Vi kämpar och sliter. Vi höll ju 3-0 till halvtid, säger Axelsson och fortsätter:

– Sen kommer vi ut i andra halvlek och skapar målchanser. Men när vi inte får utdelning så faller vi igen, säger Axelsson om de fyra målen som laget släppte in efter halvtid.

Gideonsberg har nu nio poäng till kvalstrecket och behöver vända en negativ trend. Och det är försvarsspelet som primärt måste förbättras.

– Släpper man in sju mål så måste man börja rätta till det bakifrån.

Vad känner du nu?– Det känns inget bra alls just nu. Vi ska utvärdera den här matchen på måndag med tjejerna. Vi kommer köra på så länge det är realistiskt och vi har en chans.