Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF-damerna fick bara oavgjort

Två skott i ribban. Så nära var Gideonsberg att vinna hemma mot Själevad.
- Jag är ledsen, besviken, lite smått frustrerad och … ja, finns det något annat ord jag har missat, säger tränaren Erik Acar.

Matchens bästa minut var den första.

Då spelade sig Gideonsberg in i boxen och bollen landade hos jättelöftet Nicole Modin.

GIF-forwarden tryckte till med en vänstervolley – och de flesta i publiken hade räknat in 1-0. Men bollen gick ribba ut.

- Jag skulle ha gjort mål. Det var otur att den inte gick in. Skottet var bra men den skulle ju gått in.

GIF träffade ribban en gång till i första halvlek på ett långskott. Men nollan stod sig – och efter en totalt händelselös andra halvlek slutade matchen 0-0.

- Sen hade vi ett par inlägg som kunde blivit farliga, men vi fick inte till bollen, säger Modin.

Hur ser du på att ni bara får med er en poäng?- Jobbigt. Det är bra med en poäng men vi skulle ha vunnit. Vi var bättre än dom.

Tränaren Erik Acar var minst sagt besviken efteråt.

- Vad ska man säga? Vi möter återigen ett lag som vi är bättre än. Vi skapar nio chanser men gör inget mål. Jag är ledsen, besviken, lite smått frustrerad och … ja, finns det något annat ord jag har missat?

Är det engagemanget du är besviken på?- Ja, kommer man ner hit … vi tränar fyra, fem pass i veckan och så kommer man ner och ska spela här inför föräldrar och andra bekanta som tittar på. Då är det minsta jag kan förvänta mig att de verkligen vill. Jag begär inte att alla kan vara på topp varje match, men jag begär att de verkligen vill. Men det känns som att vissa spelare inte ens är med. Det känns som att vi spelar två, tre man kort. Varje spelare måste förstå att de måste bidra. Det räcker inte att Nicole ska ta ned bollen och skjuta in den i deras mål.

Vad pratade ni om i halvtid?- Jag vet inte om vi har kört fast eller om några spelare är rädda för stundens allvar. Det låter jätteroligt att spela division 1-fotboll men det känns som att vissa spelare har fastnat. Jag vet inte vad jag kan säga mer än att jag är besviken.

- En poäng är inte det vi hade räknat med.