Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF Sundsvall jagar Bergström

Västeråsaren Ludwig Bergström lämnar Boden. Och jagas nu av flera meriterade klubbar.

I vintras skrev Västerås-målvakten Ludwig Bergström på ett tvåårskontrakt med norrettaklubben Bodens BK.

Nu har 28-åringen, som tidigare spelat för Franke, VIK Fotboll och VSK Fotboll, avbrutit kontraktet. Anledningen är att resultaten inte gått norrbottningarnas väg och klubben åker nu ner i division 2.

– När vi nu åker ur finns det ingen anledning för mig att stanna kvar. Dessutom finns det andra alternativ som skulle vara bättre för mig rent familjemässigt, så att jag skulle kunna komma lite närmare dem, säger Ludwig Bergström.

Vilka är de alternativen?

– Det jag kan säga rakt ut är att GIF Sundsvall visat intresse, sedan är det tre stycken division 1-klubbar och en allsvensk klubb, men jag vill inte säga vilka det är innan deras säsonger är slut.

Är det någon Västerås-klubb?

– Nej, det är det inte. Där-emot så har jag haft lite kontakt med sportchefen i VSK och vi har sagt att jag kan få komma och träna lite med dem nu när säsongen tar slut för att hålla igång inför eventuella provspel, säger Ludwig Bergström.