Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GIF Sundsvall vill ha VSK-mittback

GIF Sundsvall jagar Marcus Danielson.
Allsvenska nykomlingen har lagt ett bud på VSK:s mittback.
– Intressant. Det är till allsvenskan jag vill, säger 22-åringen.

Under sin tredje säsong i Grönvitt spelade Danielson samtliga 30 matcher i superettan, och på dem gjorde han anmärkningsvärda åtta mål. Mittbacken var genomgående en av VSK:s bästa spelare när laget åkte ur.

Danielson har två år kvar på kontraktet med Grönvitt, men spel i allsvenskan lockar. Ett par klubbar har visat sitt intresse och GIF Sundsvall har kommit längst med ett konkret bud.

Enligt vad VLT erfar är VSK inte nöjd med det första budet, och väntar på att Sundsvall ska återkomma med en höjning av den eventuella övergångssumman.

– Jag kan inte göra så mycket mer än att vänta på att klubbarna ska komma överens. Som jag förstått det ligger bollen hos VSK, säger Danielson.

Är GIF Sundsvall prio ett för dig?

– Det vill jag inte svara på.

Hur tänker du om det inte löser sig mellan klubbarna?

– Jag har två år kvar på kontraktet och får så klart respektera det. Händer inget annat är det VSK som gäller, säger han.