Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebeskedet – talangen från Västerås uttagen U19-landslaget

Säsongens första trupp har tagits ut till U19-herrlandslaget. En av spelarna som får plats är Västerås IBS-produkten Oskar Domberg.

Annons

Oskar Domberg debuterar i U19-herrlandslaget den 3-5 novemberg när fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour avgörs i Schweiz. Talangen från Västerås är en av flera nya ansikten i Blågult.

– Det är mycket nytt. Fördelen är att vi jobbar med två kullar. Några spelare kommer in som faddrar, bland annat Michael Jansson som var med i VM. Han är givetvis med igen, säger förbundskaptenen Markus Puskala i ett pressmeddelande.

Puskala är nöjd över den trupp han fått ihop.

– Det generella är att det väldigt många härliga karaktärsspelare. Det är många olika typer av rollspelare, säger Puskala.

Just Oskar Domberg har sin bakgrund i Västerås IBS där han började sin karriär. 2013 gick han vidare till Skälby innan studierna tog honon till riksidrottsgymnasiet i Umeå där han just nu går in helhjärtat för sin innebandy.