Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Granath har respekt för Gröndal

VSK Fotboll jagar vidare mot superettan. I kväll mot formstarka Gröndal hemma. – Svårt. De har gjort kanonresultat på slutet, säger VSK-tränaren Kalle Granath.

Grönvitt fick hjälp med resultaten samtidigt som laget vann mot Östersund i förra omgången. VSK håller kvalplatsen bakom Hammarby TFF, och fyra poäng skiljer ner till Umeå och Sirius.

En vinst för VSK innebär så klart fortsatt tätkänning, och eftersom inget av topp 5-lagen möts i den 16:e omgången i norrettan kan laget få hjälp på traven igen.

– Intressant. Det kan säkert bli några oväntade resultat.

En av Grönvitts målsättningar med året var att närma sig fjolårets fyra bästa lag i norrettan.

– Vi går framåt och sakta har vi närmat oss spelmässigt även om vi inte har vunnit mot någon av de bästa konkurrenterna än, säger Granath.

Han har respekt för Gröndal. VSK vann vårmötet med 2–0 borta men stockholamrna kommer från två raka vinster mot Vasalund och Dalkurd.

– De har gjort kanonresultat på slutet. Man kan tycka att vi ska vinna en sån här match men så enkelt är det förstås inte.

Robin Blommé är avstängd och Temesgen Berhane satt ur spel på grund av skada.