Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gurkan klar för Fångarna på fortet

I söndags tog Gurkan Gasis tid i tv-rutan slut. För denna gång. Han siktar redan mot nya tv-äventyr, och har både gott och ont att säga om tiden i Big Brother.

- Jag kör på, jag har ingenting att skämmas för och man lever bara en gång. Jag kan inte vara taktisk och falsk. Mitt mål är att få folk där hemma att skratta, punkt och slut, säger 27-åringen.

De sista veckorna i huset tröttnade han. Hans gäng hade åkt ut, och den ende han trivdes med var Chrille. Om medtävlarna Martin, Sara och Peter säger han så här:

- Varje gång jag vaknade och såg dem tänkte jag: ”Wow, är du kvar fortfarande, har du inte åkt hem?”

- Jag kände ”gå hem för i helvete, jag bor här”. Man blev ju trött på dem till slut.

Han är glad för det stöd han fått, och är nöjd med sin tid i huset.

- Jag vet att jag har gjort många glada, säger han.

Vad han ska göra nu vet han inte. I går var han på Arbetsförmedlingen. Men om ett par veckor är det dags för nästa tv-produktion.

- De ringde dagen efter att jag kom ut och frågade om jag ville vara med i Fångarna på fortet. Folk tror att jag är kändiskåt, men så är det inte. Man får äta gratis, dricka gratis och vara med om äventyr. Det är hur kul som helst och dumt att tacka nej. Jag ska vara i samma lag som Gundes dotter. Om vi vinner beror det inte på mig utan på henne och de andra tjejerna.

Läs en längre intervju med Gurkan Gasi, om hur han var i skolan, om framtiden och om reglerna i Big Brother-huset, i fredagens VLT.