Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gurkan vidare i Big Brother

Västeråsaren och dokusåpaprofilen Gurkan Gasi klarade veckan i Glashuset. På söndagkvällen blev det klart att han röstats fram som en av de två nya ledarna i det riktiga huset.

I intervjun vid livesändningen av programmet liknade han veckan i ett rum i Skärholmen, avskuren från allt dagsljus, med att bo på Kolmården.

Av de fyra som tävlade om en plats som ledare i Big Brother-huset fick han nu alltså tillräckligt med röster för att få fortsätta att vara isolerad från omvärlden. Han beskriver sin ledarstil som "action", så deltagarna kan nog ha skäl att vänta sig en krävande tid under Gurkans ledarskap.

Big Brother är den tredje dokusåpan som Gurkan Gasi är med i. Tidigare har han varit deltagare i Sveriges värsta bilförare och Robinson. Eftersom han som ledare är immun från utröstning får vi nu räkna med att se västeråsaren ytterligare några veckor i tv.