Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

H&M Home har släppt nya bilder på sin höstkollektion: "Enjoy life broderat i guld? Jag kräks"

Bostadspuls redaktör Maria Björkman kollar in H&M Homes nya höstkollektion.

Annons

H&M Home släppte tidigare i sommar bilder på sin höstkollektion som innehöll bland annat keramik och linne i beige toner och även lite grafiskt svartvitt, bland annat flera olika kuddar. Som den här med aztec-mönster. Riktigt snygg tycker jag. Men fler kuddar behöver jag definitivt inte.

Nu har företaget släppt ytterligare bilder från höstkollektionen som består av helt andra färger, främst rosa, vinrött och lila. Det valda materialet är sammet som finns i kuddar, överkast och till och med askar.

För Plus-kunder och prenumeranter: Hemma hos: Pernilla förlänger utesäsongen med nya växthuset på Skiljebo – och hennes 10 000+ följare hänger med

Sammetskuddarna är vackra och jag gillar verkligen färgerna, med ett undantag. Jag kunde inte vara tröttare på alla dessa föremål med budskap. Enjoy life tryckt i guld? Jag kräks.

Askarna i sammet är en annan nyhet. Att inreda med förvaring har varit hett de senaste åren. Och alternativen är många, från lådor i zink till korgar flätade i naturmaterial. Men jag skulle behöva ungefär 120 stycken såna här. Och hur vet jag då vad som ligger i vilken? :)

Jag gillar idén med den här pläden. Enkel, grafisk med fina färger. Men är det bara jag som redan ser nopprorna komma?

Ljusstakarna är kopior av något, vet inte riktigt vad. Får lite vibbar av danska Hay. Eller vad säger ni?

Jag är inte rädd för mönster – tvärtom. Jag älskar bland annat Tricia Guilds många härliga verk. Jag kan tänka mig att det här påslakanet är inspirerat av hennes arbeten. Men just det här når inte hela vägen. Då föredrar jag de enfärgade lakanen i den blålila nyansen på den första bilden med lupinerna.

Överkastet i sammet är också en nyhet, men det är nog bara färgen. Sådana här är superheta och finns i alla prisklasser hos många kedjor. Jag var så inne på att köpa ett för några år sedan. Men ja, ni vet...

Läs även:

Ytterligare 18 grejer som är FÖR trendiga

29 vintage-detaljer som inte alls är unika: "23 finns hemma hos mig"