Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hade knark i källaren

Polisen misstänkte att den 24-årige Fagerstabon handlade med amfetamin från bostaden – och slog till. I källaren låg nästan ett halvt kilo pulver. Nu har den 24-årige mannen dömts till tre och ett halvt års fängelse av Västmanlands tingsrätt.

Det var i slutet av maj som polisen slog till mot 24-åringens bostad, och hittade då 488 gram amfetamin, vågar, sked och glasskål – allt ägnat att underlätta hanteringen av knarket. Tidigare under året, i mars, hade polisen ertappat 24-åringen drograttfull och även då hittat drygt ett hekto i hans bostad. Han släpptes därefter i väntan på rättegång – men polisen hade ögonen på honom och slog till på nytt i maj.

24-åringen försvarade sig när det gäller det stora narkotikapartiet, som medför huvuddelen av fängelsestraffet, med att flera kunde ha nycklar till källarförrådet, men tingsrätten trodde inte på hans förklaringar.