Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hållbar tillväxt är inte entydigt definierat

Birgitta Andersson ger den 5 oktober sitt svar på vad hon och Centerpartiet avser med begreppet ”Hållbar Tillväxt”. Svaret tyder på, att det inte tycks finnas någon entydig definition på begreppet ”Hållbar Tillväxt”, som blivit alltmer populärt i samhällsdebatten.

Detta framkom tydligt när jag ”googlade” på begreppet ”Hållbar Tillväxt” och erhöll 1 340 000 svar! Dokumentet ”Hållbar tillväxt – möjlighet eller motsägelse” av Sabina Andrén vid Mälar-dalens högskola i Västerås är ett av de mera seriösa skrifterna i ämnet.

Vårt fantastiska ”Public Service” erbjuder även en rik källa att ösa ur. Gå in på www.svt.se, klicka på ”SVT-play” vidare på ”program från a-ö” och ”vetenskapsnyheter”.

En ny verklighet växer fram. Hur skall vi kunna tackla den? Kommer vi att kunna anamma den? Debatten hoppas jag går vidare.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel