Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De kan vinna fina priser på Guldyran

I oktober är det dags för Guldyran – galan som prisar de bästa företagen och insatserna i Hallstahammar. Här är de som är nominerade i de olika kategorierna.

Annons

Årets grundbult är ett stabilt företag som verkat under lång tid med gott resultat och som betytt mycket för anställda och kommunen. De nominerade är Begagnade bildelar i Kolbäck, Morbergs Bygg och Åsby Hem & Trädgård.

Årets uppstickare är ett företag eller en organisation som utmärkt sig genom nystart eller förnyelse. De nominerade är PJ Plåtslageri & Byggtjänst, Skantzen Bygg och Graning & Co.

Årets inspiratör är ett företag, en person eller en förening som utmärkt sig för nytänkande och drivkraft. De nominerade är Hallsta Ridklubb, Design by Mirelle och Anders Geidemark.

Årets exportföretag är ett företag som under året nått exportframgångar med större andelar på världsmarknaden och därmed ökad lokal produktion och lönsamhet. Nominerade är Brookhaven Instrument AB, Kanthal – Part of Sandvik Group och Bulten.

Årets butik är en kategori där vinnaren utses av Vi i Hallsta.

Vem som helst har kunnat skicka in en nominering men det är Hallstahammar promotion som utsett de slutliga finalisterna. Priserna delas ut av landshövding Minoo Akhtarzand på Strömsholms slott den 27 oktober. Läs mer om det här.

Hallsta ridklubb, Richard Metzmaas Åsby Hem & trädgård, Mirelle Stoor med Design by Mirelle och Kanthal är några av de nominerade till Guldyran.

Mer läsning

Annons