Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen såg när man stacks med kniv

Fem mystiska män gäckar polisen.

Annons
Trädgårdsgatan i Hallstahammar.

Polisen är förbryllad över knivslagsmålet på Trädgårdsgatan i går. Ingen har sett någonting, och offrens historier har stora luckor.

Det är oklart vad som egentligen hände på Trädgårdsgatan i går när två män skadades, en av dem allvarligt, efter en påstådd misshandel med kniv inblandad.

– Det är jätteoklart. De bägge målsägande behöver höras igen, med mycket mer detaljer vad gäller både brottsplats och signalament. De eventuella gärningsmän som har utfört det här är ju i nuläget okända, säger Niklas Linnér, förundersökningsledare vid polisen i Västmanland.

Det har talats om 5 gärningsmän. Stämmer det?

– Det är väldigt osäkert om antalet gärningsmän var så många.

Det som särskilt gäckar polisen är hur ett allvarligt, troligen högljutt, våldsdåd kunde ske klockan 8 på kvällen i ett tätbebyggt område, utan att någon har sett det.

– Det brukar i allmänhet vara så att folk uppmärkssammar det hela. Man kan tänka sig att det var folk i rörelse så tidigt på kvällen, säger Niklas Linnér.

Polisen uppmanar vittnen att höra av sig på telefonnummer 114 14.

Den mest allvarligt skadade av männen, en 40-åring, hade allvarliga men inte livshotande skador. Centrallasarettet i Västerås vill i dag inte lämna ut några ytterligare uppgifter om hans tillstånd.

Mer läsning

Annons