Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen lägger ned utredning

Under natten den 15 december förra året brann Ramnäs IF:s klubbstuga ned. Branden var sannolikt anlagd men polisen lägger ned utredningen i brist på bevis.

Annons
Gick upp i rök. Ramnäs IF:s klubbstuga brann ned natten den 15 december förra året. Polisen misstänker att branden var anlagd, men bevisen räcker inte. Nu läggs utredningen ned.

RAMNÄS.– Det är inte mycket jag tänker omkring att polisen lägger ned utredningen. Nu måste vi sanera och vi hoppas kunna komma i gång så snabbt som möjligt, säger Kalle Stigevik, Ramnäs IF:s ordförande.

Saneringsarbetet är omfattande. Hela laget har lovat att ställa upp ideellt men klubben behöver även hjälp utifrån med transport, fyllnadsmaterial och containrar.

– Ett par företag i Ramnäs har lovat att hjälpa oss. Vi hoppas också att kommunen kan ställa dit två containrar så att vi kan sortera skrot och grovsopor, säger Kalle Stigevik.

Klubbstugan var inte i toppskick men den hade sin historia.

Här förvarades matchkläder och pokaler och många Ramnäsbor hade minnen kopplade till klubbstugan.

Klubben funderar nu på att ta i anspråk ett äldre vitt hus som står på samma tomt som den nedbrunna klubbstugan. I huset som har en fin vind förvaras bland annat maskiner.

– Men vi har inte bestämt oss än, vi tar ett steg i sänder. Just nu är det saneringsarbetet som gäller och vi hoppas kunna bli klara med det innan semestrarna börjar, säger Kalle Stigevik.

Mer läsning

Annons