Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Stå på dig grabben!” Läsarna ger Kennet sitt stöd

Flera läsare fördömer de hot som barn- och utbildningsnämndens ordförande i Surahammmar, Kennet Hedlund (S) har fått ta emot. Nedan följer några av kommentererna.

Annons
VLT 5 november 2012.

Stå på dig grabben!

Våldtäktsmän, mördare, terrorister med mera slipper sådana hatiska påhopp men Kennet Hedlund blir hotad för att han presenterar ett demokratiskt förslag? Dessa föräldrar borde skämmas stenhårt!

Extremt fult att göra så här. Att hota en person pga politiska beslut eller åsikter är aldrig okej! Tyvärr verkar detta öka i samhället en del partier får ständigt hot. Hårdare tag från polisen mot sånt!

profeten80

Förstår alla föräldras reaktion. Har själv barn i Virsboskolan. Men jag ser hellre att kvaliten blir bättre än att undervisningen skall drabbas. Sen undrar jag om ni som klagar hade gjort på annat sätt om ni suttit där Kenta sitter.

Thugge

Jag blir lika frustrerad som Virsboborna i den här frågan men alla protester måste ske med demokratiska medel. Börja med att rösta bort ¿stofilerna som fått styra kommunen alldeles för länge. Attackera inte personer som representerar ett parti, ¿oavsett vilket parti de tillhör.

Kid Harmonica

Vad Kennet fått för samtal kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte deltagit ¿i telefonsamtalet, men där-¿emot har jag deltagit i mötena på Virsboskolan och jag kan hålla med om att det inte var glada miner – med all rätt! För här kommer Socialdemokraterna och informerar, men har inga som helst vettiga svar på våra frågor.

Sverker

Mer läsning

Annons