Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svårlöst brand

Den tekniska utredningen är klar kring branden i Ramnäs IF:s klubbstuga. Den som tände på lämnade inga spår efter sig. Polisen har ändå inte gett upp hoppet.

Annons
Klubbhuset var övertänt då räddningstjänsten kom till platsen.

Ungdomar har setts i och kring Ramnäs IF:s numera nedbrända klubbstuga. Men polisen har ännu ingen misstänkt för branden och resultaten från den tekniska undersökningar gav inte heller några svar.

– Vi ligger med det öppet ett litet tag till. Om det kommer in tips är vi alltid intresserade, för det är allvarliga saker när det gäller brand, säger Lina Fyhr, inspektör på ungdomsroteln i Västerås.

Att ungdomar har rört sig i området vet polisen.

– Det finns ungdomar som har uppehållit sig i det här huset. Men det kanske inte går att knyta dem till den här branden, säger Lina Fyhr.

För Ramnäs IF sätter branden djupa spår. Eftersom matchdräkten brann upp spelar de nu i reservstället. Och kiosken kräver en del ideellt arbete för att få i gång.

– Vi ska rusta upp den byggnad som vi har just nu på platsen. Sedan ska vi börja sanera tomten och göra något provisoriskt så att vi kan ha servering i gång, säger Kalle Stigevik, ord- förande i Ramnäs IF.

Föreningen ser gärna en lösning på fallet.

– Men det är inget som vi förväntar oss skulle kunna ge något ekonomiskt tillbaka, säger Kalle Stigevik.

Mer läsning

Annons