Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: De blev Årets företagare

Årets Företagare Hallstahammar går till ett syskonpar som många kommuninvånare känner igen.

Annons

– Är det sant?

Glädjen och förvåningen var stor när syskonparet Cecilia Lindkvist och Marcus Norman, som driver Hemköp i Kolbäck, fick ta emot priset Årets företagare 2014 i Hallstahammar.

Representanter från kommunledningen och Företagarna kom oanmälda till affären för att gratulera Cecilia och Marcus, som fick ta emot diplom, tårta, VIP-biljetter till Strömholmstävlingarna och en massa kramar.

– Det känns överraskande och väldigt kul. Priset är ett kvitto på att vi jobbar år rätt håll och att det behövs en affär i Kolbäck, säger Cecilia Lindkvist

Motiveringen till priset lyder: Cecilia Lindkvist och Marcus Norman förvaltar och utvecklar sina föräldrars livsgärning på ett föredömligt sätt. I Kolbäck kämpar de båda syskonen sida vid sida mot de stora livsmedelsdrakarna för att det ska finnas en matbutik med hög serviceoch färskvaruprofil kvar i Kolbäck.

Cecilia och Marcus är goda förebilder och ambassadörer för det lokala företagandet.Cecilia och Marcus pappa byggde affären 1974 och sedan 1999 driver syskonen butiken tillsammans. Affären har tolv anställda.

Mer läsning