Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallstaklottraren fast?

När polisen letade narkotika i 23-åringens bostad hittade de den välbekanta klottersignaturen på olika papper.

Polisen har starka misstankar om man kan ha hittat den man som ligger bakom mycket av klottret i Hallstahammar den senaste tiden. Det gäller en klottrare med en mycket vanligt förekommande signatur, och vars illegala konstverk finns på flera ställen runtom i samhället.

Det var när polisen efter ett tips om narkotika slog till mot mannens bostad i centrala Hallstahammar, som upptäckten gjordes. Förutom hasch och narkotikaklassade tabletter hittade polisen anteckningar med den välkända klottersignaturen. Ett 15-tal anmälningar om skadegörelse har hittills upprättats mot den 23-årige mannen, som dock förnekar att han skulle ha med klottret att göra.

— Det kan vara svårt att binda honom till brotten om han inte erkänner. Men förhoppningsvis kanske klottret upphör, säger Roland Hed på polisen i Hallstahammar.