Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallstaklottraren fast?

När polisen letade narkotika i 23-åringens bostad hittade de den välbekanta klottersignaturen på olika papper.

Annons

Polisen har starka misstankar om man kan ha hittat den man som ligger bakom mycket av klottret i Hallstahammar den senaste tiden. Det gäller en klottrare med en mycket vanligt förekommande signatur, och vars illegala konstverk finns på flera ställen runtom i samhället.

Det var när polisen efter ett tips om narkotika slog till mot mannens bostad i centrala Hallstahammar, som upptäckten gjordes. Förutom hasch och narkotikaklassade tabletter hittade polisen anteckningar med den välkända klottersignaturen. Ett 15-tal anmälningar om skadegörelse har hittills upprättats mot den 23-årige mannen, som dock förnekar att han skulle ha med klottret att göra.

— Det kan vara svårt att binda honom till brotten om han inte erkänner. Men förhoppningsvis kanske klottret upphör, säger Roland Hed på polisen i Hallstahammar.