Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han ska utveckla idrotten

Stefan Brandberg är mannen som ska utveckla idrotten i stan.
– Stämmer. Jag ser det lite om ett drömjobb att få arbeta med idrotten på hemmaplan, säger Västerås Stads nye strateg för idrotts- och föreningsfrågor.

Stefan Brandberg, som är ett välkänt namn i de lokala idrottskretsarna, har de senaste åren arbetat som fritidschef i Enköping.

Men nu hoppar han på en helt ny tjänst som strateg för idrotts- och föreningsfrågor på Kultur-, idrotts- och fritidsnämndens stab inom Västerås Stad.

– Det handlar om att jag ska jobba med att utveckla idrotten i Västerås. Det är en helt ny tjänst som jag är väldigt nyfiken på. Det känns väldigt inspirerande, säger Brandberg.

När börjar du din nya tjänst?

– Det här blev klart i förrgår (läs i söndags) så jag har inte fått något exakt datum ännu. Jag har uppsägningstid i Enköping, men jag börjar nog inom de närmaste månaderna, säger Stefan Brandberg.