Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är IFK-forwardens psykning till KHC-profilen efter Sportens lista – vädjar om hjälp

Jimmy Hellström och Emil Forsberg har firat många mål tillsammans i KHC-tröjan. I kväll ställs de mot varandra i ett hett prestigemöte mellan Arboga och Köping. Sportens lista över de största snackisarna inför matchen har fått Jimmy Hellström att skicka en minst sagt modig passning till KHC:s stjärnback.

Jimmy Hellström är Arbogasonen som efter tio säsonger i andra klubbar återvänt till sin moderklubb. Med tanke på den roll han hade under flera säsonger i KHC, är han förstås ett stort samtalsämnde inför fredagskvälens match.

SER MER: Livesändning: Eftersnack och analyser efter prestigemötet Arboga-Köping

När Sporten listade de fem största snackisarna infört rivalmötet hamnade Hellström på plats ett.

LISTA: Här är hetaste snackisarna inför rivalmötet mellan Arboga och Köping

På plats fyra hamnade Köping Hockeys trotjänare Emil Forsberg med resonemanget att han brukar kunna spela huvudrollen under derbyna. Dels som en ledarfigur, men ibland också för att vara för hetlevrad.

Det är Sportens lista som fått Jimmy Hellström att skicka en särskild passning till Emil Forsberg inför rivalmötet. På sin facebooksida skriver IFK-forwarden följande:

"Kan någon påminna Emil Forsberg om att han är orsaken till dem senaste två förlusterna så att han kan bli det igen? Tack på förhand!".

Här nedan kan du se Hellströms inlägg och utdrag från Sportens lista:

Om de rätta derbykänslorna inte infunnit sig inför kvällens möte så har Jimmy Hellström definitivt sett till att temperaturen höjts ännu mer nu.

Frågan är om han kommer att få äta upp sitt meddelande eller vem som får sista ordet sagt. Under inledningen av säsongen har i alla fall Emil Forsberg sett ruskigt stark ut med åtta poäng på sex matchen från sin backposition.

Allt från kvällens match går att följa genom Sportens liverapportering.

FÖR PLUSKUNDER: Liverapportering (13/10): Här följer ni derbyt IFK Arboga–Köping Hockey

Så här blir du pluskund för bara en krona