Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Sportens livesatsning under veckan

VSK Fotboll fortsätter jakten på kvalplatsen till superettan. Samtidigt har VIK Hockey två hemmamatcher i ABB Arena. Häng med Sporten i veckans livesatsning.

LIVE-TV

Måndag, 2 oktober:

► Hockeyettan, herrar, ishockey: Eftersnack med analyser och kommentarer från spelare och ledare efter VIK Hockeys hemmamöte med Borlänge. Klicka här för att komma till sändningen.

LIVERAPPORTER

Måndag, 2 oktober:

► Hockeyettan, herrar, ishockey: VIK Hockey tar emot Borlänge hemma i ABB Arena. Nedsläpp 19.00. Klicka här för att komma till rapporteringen.

Fredag, 6 oktober:

► Hockeyettan, herrar, ishockey: Länsderby mellan VIK och IFK Arboga. Nedsläpp 19.00. Klicka här för att komma till rapporteringen.

Söndag, 8 oktober:

► Norrettan, herrar, fotboll: VSK Fotboll gästas av IFK Luleå hemma på Solid Park Arena. Avspark 16.00. Klicka här för att komma till rapporteringen.

Notera att fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är enbart en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova redan nu.

Håll utik!

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.