Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Sportens livesatsning under veckan

VIK Hockey letar tillbaka till vinnarformen med två matcher denna vecka, Västerås Rönnby gästas av tabellfyran och VSK Fotboll tar emot Enskede.
Här nedan ser ni Sporten livesatsning under veckan.

LIVE-TV

Onsdag 18 oktober:

► Hockeyettan, herrar: Här får in livesänt eftersnack med intervjuer och analyser från Gulsvarts möte med bottenlaget Forshaga. Klicka här för att komma till sändningen.

LIVERAPPORTER

Onsdag 18 oktober:

► Hockeyettan, herrar: VIK Hockey–Forshaga, 19.00. Sporten på plats och textrapporterar minut för minut i mötet mellan VIK och Forshaga. Klicka här för att komma till rapporteringen.

Torsdag 19 oktober:

► SSL, damer: Västerås Rönnby–Täby, 19.00. Rönnby tar emot tabellfyran Täby och Sporten är på plats och ger er liverapportering från mötet i Bombardier Arena. Klicka här för att komma till liverapporten.

Söndag 22 oktober:

► Norrettan, herrar: VSK Fotboll–Enskede, 16.00. Sporten på plats och liverapporterar matchen mellan Grönvitt och Enskede på Solid Park Arena minut för minut . Klicka här för att komma till rapporteringen.

► Hockeyettan, herrar: Grums–VIK Hockey, 16.00. Sporten textrapporterar minut för minut från matchen mellan Grums och VIK. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

Notera: Fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova i dagsläget.

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.