Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Sportens livesatsningar under veckan

Två matcher med VIK Hockey, VSK Fotbolls superheta drabbning mot tvåan Akropolis – och prestigefyllt hockeyderby i Arboga. Här nedan ser ni Sportens livesatsningar under veckan.

LIVE-TV:

Fredag 13 oktober:

Hockeyettan, herrar: Här får ni livesänt eftersnack med intervjuer och analyser efter derbydrabbningen IFK Arboga–Köping Hockey. Klicka här för att komma till sändningen.

Lördag 14 oktober:

► Fotboll, elitettan, damer: Sundsvalls DFF–BK30, 15.00. Sporten livesänder mötet i Sundsvall med start 14.55. Klicka här för att komma till sändningen.

LIVERAPPORTER:

Onsdag 11 oktober:

► Hockeyettan, herrar: Skövde–VIK Hockey, 19.00. Sporten är på plats och textrapporterar minut för minut. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

Innebandy, division 1 västra: IBF Västerås–Skälby IBK, 19.00. Sporten är på plats och textrapporterar minut för minut. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

Fredag 13 oktober:

► Hockeyettan, herrar: IFK Arboga–Köping Hockey, 19.00. Sporten textrapporterar minut för minut. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

► Innebandy, superligan, damer: Västerås Rönnby–Linköping IBK, 19.00. Sporten textrapporterar minut för minut. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

Lördag 14 oktober:

Fotboll, division 1 norra, herrar: Akropolis–VSK, 15.00. Sporten textrapporterar minut för minut. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

Söndag 15 oktober:

► Hockeyettan, herrar: VIK Hockey–Kumla, 16.00. Sporten textrapporterar minut för minut. Klicka här för att komma till liverapporteringen.

Notera: Fler livesatsningar kan bli aktuella under veckans gång. Detta är en lista på de matcher som Sporten garanterat kan utlova i dagsläget.

Plus höjer sportpulsen! Du har väl inte missat att samtliga plusmärkta livesändningar och liverapporter ingår i din prenumeration. Logga in på nyhetssajten eller via vår app redan idag.